AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerde nöbet tutmak

Kahve falında askerde nöbet tutmak

Kahve falında askerde nöbet tutmak haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerde nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi bilmeniz özel yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında asker olup nöbet tutmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker nöbet tutmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, iş öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak çok büyük zorluklar çekeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askerde nöbet tutmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, aylık gelirinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında asker nöbeti görmek lükse ve konfora kavuşacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nöbette uyuyan asker görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında nöbetçi asker görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir