AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yükseldikçe yükseleceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine inanılır.

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının nişanlandığını görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birisiyle nişanlanmak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin nişanlandığını görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, eline geçen malları tutamayacağına alamet eder.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına delalettir.

Kahve falında başka biriyle nişanlanmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başka biriyle nişanlandığını görmek beklentilerine ulaşacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir