AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biriyle nişanlandığını görmek

Kahve falında başka biriyle nişanlandığını görmek

Kahve falında başka biriyle nişanlandığını görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet eder.

Kahve falında başka biriyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Aslında profesyonel yaşamınızla ilgili hedeflerinizi veya ailenizle ilgili sorumluluklarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında başka birisiyle nişanlanmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başka biriyle nişanlandığını görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkalarının nişanlandığını görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir