AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birisiyle nişanlanmak

Kahve falında başka birisiyle nişanlanmak

Kahve falında başka birisiyle nişanlanmak çok hayırlı adımların atılacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka biriyle nişanlanmak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak onunla yeniden kavuşacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birisiyle nişanlanmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında başkalarının nişanlandığını görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir