AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, atılım yapacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak güveninin artacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet eder.

Kahve falında evli biriyle nişanlanmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını evli görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evli birinin nişanlandığını görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyken nişanlandığını görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlının evli olduğunu görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evli biriyle nişanlandığını görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir