AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biriyle nişanlanmak

Kahve falında başka biriyle nişanlanmak

Kahve falında başka biriyle nişanlanmak hayallerinin söneceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine işarettir.

Kahve falında başka biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında başka biriyle nişanlanmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birini nişanlanmış görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkalarının nişanlandığını görmek gelir kaybedeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında başka biriyle nişanlandığını görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında başka birisiyle nişanlanmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, imkanlarının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir