AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin nişanlandığını görmek

Kahve falında başka birinin nişanlandığını görmek

Kahve falında başka birinin nişanlandığını görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yönetici makamına geleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yerli yerine oturmadığını düşünüyorsanız, işleri başka bir tarihe erteleyebilir veya farklı bir yöntemle devam edebilirsiniz.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Kahve falında başka birisiyle nişanlanmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak huzura ve sıhhate kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin nişanlandığını görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına işaret eder.

Kahve falında başka biriyle nişanlanmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birini nişanlanmış görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir