AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında başka biriyle nişanlandığını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına alamet eder.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında başka birini nişanlanmış görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birisiyle nişanlanmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yeni bir başlangıç yapmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir