AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin el ele tutuşmak

Kahve falında birinin el ele tutuşmak

Kahve falında birinin el ele tutuşmak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kendinden emin adımlar atacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak komşular tarafından kötülenileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında birisiyle el ele tutuşmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanla el ele tutuşmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak sevilen bir işe ortak olunacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla el ele tutuşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir