AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoşa yardım etmek

Kahve falında sarhoşa yardım etmek

Kahve falında sarhoşa yardım etmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bilgi ile donanacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarhoşa yardım etmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Kahve falında sarhoşa yardım etmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarhoş birine yardım etmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini sarhoş görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, ardından bu kişiye açılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının sarhoş olduğunu görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında sarhoş taklidi yapmak suçlamalardan aklanılacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlarını sarhoş görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında babanı sarhoş görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir