AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğü vermek

Kahve falında nişan yüzüğü vermek

Kahve falında nişan yüzüğü vermek sıkıntılarını çözeceğine, umutlarının söneceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğü vermek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, arabuluculuk yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eski nişan yüzüğünü görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü almak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan ve yüzük görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, büyüleyeceğine işaret eder.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık nişan yüzüğü görmek yeni girişimlerde bulunacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir