AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski nişan yüzüğünü görmek

Kahve falında eski nişan yüzüğünü görmek

Kahve falında eski nişan yüzüğünü görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, huzursuzluk yaşanacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski nişan yüzüğünü gördüyseniz:

  • Kişisel istekleriniz artabilir.

Kahve falında eski nişan yüzüğünü görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü almak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü vermek herşeyin fazlasına kavuşacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında nişan yüzüğü taktığını görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlan yüzüğü takmak dertlerin günden güne daha da artacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğü takmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir