AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğü almak

Kahve falında nişan yüzüğü almak

Kahve falında nişan yüzüğü almak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, güzel huylarını terk edeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü almak gördüyseniz:

  • Pazarlıkla neler elde edebileceğiniz üzerinde durmalısınız.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan ve yüzük görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan yüzük takmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, hikmete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında nişan yüzüğünü çıkartmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü satmak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında altın nişan yüzük takmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü değiştirmek zararın telafi edileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir