AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan ve yüzük görmek

Kahve falında nişan ve yüzük görmek

Kahve falında nişan ve yüzük görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, asla harama bulaşmayacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, bir hastalığa maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan ve yüzük gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında tek taş nişan yüzüğü görmek zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında günah işleyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının nişan yüzüğünü görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan yüzük takmak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi nişan yüzüğünü görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlanmak yüzük görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan yüzük taktığını görmek dayanışma içinde kalacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına inanılır.

Kahve falında altın nişan yüzük görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir