AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğünü atmak

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak günbegün kötüleşeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Kahve falında nişan yüzüğü atmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında nişanı atmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak ve nişanı atmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında nişanlanmak ve nişan atmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında nişan atmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak âlim kişiler arasına gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanlan atmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir