AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Sahip olduklarınızı korumak için her şeyi gözle görünür tutmanızda fayda var.

Kahve falında altın yüzük takmak nişanlanmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına yorulur.

Kahve falında altın nişan yüzük takmak çok büyük paralar kazanılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalettir.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak altın yüzük takmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının nişan yüzüğünü takmak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük takmak nişanlanmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir