AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah memuru görmek

Kahve falında nikah memuru görmek

Kahve falında nikah memuru görmek borçlarının artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, dertlerinin unutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nikah memuru gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Kahve falında nikah memuru olmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah memuru görmek konfor içinde yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maliye memuru görmek geçim derdinin sona ereceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis memuru olmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memur olamamak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini memur görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının memur olduğunu görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir