AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehri geçmek

Kahve falında nehri geçmek

Kahve falında nehri geçmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, güleceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında nehri geçmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında nehri geçmek onu doyasıya yaşayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında nehrin üstünden geçmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehri yüzerek geçmek hayırlı işlerde yer alacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında fırat nehrinde yüzmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işaret eder.

Kahve falında neskahve içmek hanesinin bollukla dolacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında nehre bakmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nebe suresini okumak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir