AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, de rahatının yerine geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında otobandan karşıdan karşıya geçmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolda karşıdan karşıya geçmek üzüntüden sonra ferahlamaya, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret eder.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında karşıdan karşıya atlamak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafikte karşıya geçmek eline geçen paraları tutamayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir