AnaSayfa / Genel / Kahve falında münker nekiri görmek

Kahve falında münker nekiri görmek

Kahve falında münker nekiri görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında münker nekiri gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız kanalıyla yeni gelirler elde etmenin yolları bulunabilir.

Kahve falında münker ve nekiri görmek ticaret sektörüne atılacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında münker nekiri görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında münker nekir görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında müslüman olmadığını söylemek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müslümanlar görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına alamet eder.

Kahve falında müceddit görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine yorulur.

Kahve falında salatı münciye okumak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında hristiyanı müslüman etmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir