AnaSayfa / Genel / Kahve falında ne zaman öleceğini duymak

Kahve falında ne zaman öleceğini duymak

Kahve falında ne zaman öleceğini duymak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, herkesin yardımına koşacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Kahve falında ne zaman öleceğini duymak gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Kahve falında ne zaman öleceğini duymak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına alamet eder.

Kahve falında ne zaman öleceğini öğrenmek şifa ve ilaç bulacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyametin ne zaman kopacağını görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine delalettir.

Kahve falında ne zaman öleceğini görmek amaçlarına nail olacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında öleceğin zamanı duymak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında nehrin üstünde yürümek isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında neptün görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, kısmetsizlik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında aras nehrini görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir