AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehre düşmek

Kahve falında nehre düşmek

Kahve falında nehre düşmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nehre düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kafa karışıklıklarına veya güven başlıklı konularda yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Kahve falında nehre düşmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık nehre düşmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırat nehrine düşmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet eder.

Kahve falında neptün gezegeni görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına inanılır.

Kahve falında nergiz toplamak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret eder.

Kahve falında nehre girmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında nehre bakmak asla yüksünmeyeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nil nehrinde yüzmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir