AnaSayfa / Genel / Kahve falında nergiz toplamak

Kahve falında nergiz toplamak

Kahve falında nergiz toplamak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nergiz toplamak gördüyseniz:

  • Yeni çözümler bir süredir sorun yaratan konuları ortadan kaldırabilir.

Kahve falında nergiz toplamak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tuna nehrini görmek mubah olmayan yollara sapacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehrin içinde yürümek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakarya nehrini görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bulanık nehre düşmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında nehre atmak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırat nehrini görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ne yapacağını bilememek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir