AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehre bakmak

Kahve falında nehre bakmak

Kahve falında nehre bakmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında nehre bakmak gördüyseniz:

  • Tesadüf gibi görünen olayların ilişkileriniz veya uzun vadeli planlarınız üzerinde etkisi olabilir.

Kahve falında nehre bakmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında çoruh nehrini görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, memur ise terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında nebe suresini okuduğunu görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asi nehrini görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sakarya nehrini görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok önemli noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında ne gördüğünü unutmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehrin taştığını görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında münker nekiri görmek büyük kazanç elde edileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir