AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehre girmek

Kahve falında nehre girmek

Kahve falında nehre girmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında nehre girmek gördüyseniz:

  • Evde vakit geçirmeniz sorun çıkatmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında nehre girmek eşlerin muhabbetinin artacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında tren ne binmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ren nehri görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında fırat nehrini görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten nehre atlamak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında ne yapacağını bilememek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık nehre düşmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında münker nekiri görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir