AnaSayfa / Genel / Kahve falında nil nehrinde yüzmek

Kahve falında nil nehrinde yüzmek

Kahve falında nil nehrinde yüzmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, başarı için fırsatların artacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında nil nehrinde yüzmek gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında nil nehrinde yüzmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırat nehrinde yüzmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında nergiz toplamak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nebe suresini okumak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında necmettin erbakanı görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında neptün gezegeni görmek özlemelerin son bulacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ne zaman öleceğini duymak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine inanılır.

Kahve falında nehrin kuruduğunu görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, aradığı aşkı bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir