AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirden karşıya geçmek

Kahve falında nehirden karşıya geçmek

Kahve falında nehirden karşıya geçmek bolluk ve bereket göreceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, konforunun yerinde olacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalettir.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trafikte karşıya geçmek rızkının bollaşacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda karşıdan karşıya geçmek büyük zararlar getireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin karşısına geçmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobandan karşıdan karşıya geçmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir