AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirden geçmek

Kahve falında nehirden geçmek

Kahve falında nehirden geçmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehirden geçmek gördüyseniz:

  • Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz.

Kahve falında nehir geçmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık nehirden geçmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, borçlanıp, hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehirden geçmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan nehirden geçmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında nehir üzerinden geçmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, huzur ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir