AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir geçmek

Kahve falında nehir geçmek

Kahve falında nehir geçmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, daha isabetli kararlar alacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir geçmek gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altına almaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında nehirden geçmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında akan nehirden geçmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına yorulur.

Kahve falında bulanık nehirden geçmek şan şöhret, itibar kazanacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret eder.

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında nehir geçmek yenileneceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında nehir üzerinden geçmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir