AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir üzerinden geçmek

Kahve falında nehir üzerinden geçmek

Kahve falında nehir üzerinden geçmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında nehir üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz belli konularda fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık nehirden geçmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında nehir üzerinden geçmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet eder.

Kahve falında nehirden geçmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında akan nehirden geçmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında nehir geçmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir