AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde yürümek

Kahve falında nehirde yürümek

Kahve falında nehirde yürümek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, işinde dar boğaza gireceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirde yürümek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında nehir kenarında yürümek her anlamda güçleneceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine inanılır.

Kahve falında nehir içinde yürümek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine işaret eder.

Kahve falında nehir üzerinde yürümek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında nehirde yürümek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında nehir kenarında durmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde sandal görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına delalettir.

Kahve falında nehir kenarında oturmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında nehir ve köprü görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir