AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde sandal görmek

Kahve falında nehirde sandal görmek

Kahve falında nehirde sandal görmek musibetlerin yaşanacağına, bazı kayıplar olabileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, iş hayatında başarılı olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde sandal gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Kahve falında sandalla nehirde gezmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında nehirde sandala binmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında nehirde sandal görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde sandalla gezmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında karada sandal görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına işarettir.

Kahve falında denizde sandala binmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işaret eder.

Kahve falında sandalın içinde olmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret eder.

Kahve falında küçük sandal görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir