AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir ve köprü görmek

Kahve falında nehir ve köprü görmek

Kahve falında nehir ve köprü görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, masraflarının azalacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehir ve köprü gördüyseniz:

  • Erken saatlerde sizi sinirlendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında köprü ve nehir görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret eder.

Kahve falında nehir köprü görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir ve köprü görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehir üstünde köprü görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehirde akıntıya kapılmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şiddetli akan nehir görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir