AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir içinde yürümek

Kahve falında nehir içinde yürümek

Kahve falında nehir içinde yürümek dünya malı edineceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir içinde yürümek gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında nehir içinde yürümek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına inanılır.

Kahve falında nehir kenarında yürümek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Kahve falında nehir üzerinde yürümek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde yürümek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında denizin içinde nehir görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında nehir içinde balık görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir içinde görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir içinde olmak borçlarını bitireceğine, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir