AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir kenarında oturmak

Kahve falında nehir kenarında oturmak

Kahve falında nehir kenarında oturmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında nehir kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında nehir kenarında oturmak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir kenarında olmak sorunlarının sürekli artacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında nehir kenarında durmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında nehir kenarında ev görmek zararların üst üste geleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir kenarında yürümek kar sağlayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında nehir kenarında namaz kılmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında sahil kenarında oturmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayatının da zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında gölün kenarında oturmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir