AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir üzerinde yürümek

Kahve falında nehir üzerinde yürümek

Kahve falında nehir üzerinde yürümek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında nehir üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi toparlamalısınız.

Kahve falında nehir içinde yürümek tartışma yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında nehir kenarında yürümek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında nehirde yürümek büyük bir adım atılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine işarettir.

Kahve falında nehir üzerinde yürümek büyük adımlar atacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nehirde yıkandığını görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında nehirde yüzen balıklar görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında nehirden geçmeye çalışmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında nehir kenarında olmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir