AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir kenarında ev görmek

Kahve falında nehir kenarında ev görmek

Kahve falında nehir kenarında ev görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, mutluluğunun da artacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hasret çekileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Kahve falında nehir kenarında ev gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında nehir kenarında ev görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, darda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehir kenarında namaz kılmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında nehir kenarında olmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında nehir kenarında yürümek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına inanılır.

Kahve falında nehir kenarında durmak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında nehir kenarında oturmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında deniz kenarında ev aldığını görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, iftiraya maruz kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında taş ev görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir