AnaSayfa / Genel / Kahve falında ne istediğini görmek

Kahve falında ne istediğini görmek

Kahve falında ne istediğini görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ne istediğini gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Kahve falında ne istediğini görmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten nehre atlamak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakarya nehrini görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında nescafe almak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırat nehrini görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalettir.

Kahve falında nehrin içinde yürümek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Kahve falında nehre atlamak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında nehre düşen birini görmek zengin bir hayat sürüleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir