AnaSayfa / Genel / Kahve falında nescafe almak

Kahve falında nescafe almak

Kahve falında nescafe almak eline geçen paraları tutamayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kazancın arttırılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nescafe almak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında nebe suresini okuduğunu görmek rahatsızlık duyulacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında nergiz toplamak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işaret eder.

Kahve falında necmettin erbakanı görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ne zaman öleceğini görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya alamet eder.

Kahve falında ganj nehrini görmek yaşanan yokluğun biteceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında neskahve içmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, evlatlarından hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında nesli tükenmiş hayvan görmek başa iş açacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında nebe suresini dinlemek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir