AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehre düşen birini görmek

Kahve falında nehre düşen birini görmek

Kahve falında nehre düşen birini görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, ailesini hem gururlandıracağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına delalettir.

Kahve falında nehre düşen birini gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında nehre düşen birini görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehre düştüğünü görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, sevgi dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehrin üstünden geçmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dicle nehrini görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nehrini görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyametin ne zaman kopacağını görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında münker ve nekiri görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına işarettir.

Kahve falında nehri görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir