AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehrin içinde yürümek

Kahve falında nehrin içinde yürümek

Kahve falında nehrin içinde yürümek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, işlerinin duracağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulur.

Kahve falında nehrin içinde yürümek gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında nehrin içinde yürümek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında nehrin üstünde yürümek kurtuluş yollarına ulaşacağına, onlar için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında necm suresini görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, umutlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çoruh nehrini görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında nehrin taştığını görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında nehre bakmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, spora başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında necmettin erbakanı görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kırgınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında nergiz toplamak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir