AnaSayfa / Genel / Kahve falında nazar muskası görmek

Kahve falında nazar muskası görmek

Kahve falında nazar muskası görmek bunu da herkese ilan edeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Kahve falında nazar muskası gördüyseniz:

  • Bir ara ev içindeki tatsız ilişkilerinizi düzenlemekle geçireceksiniz.

Kahve falında nazar muskası görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuğu vermek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına inanılır.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında birine nazar boncuğu vermek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir