AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık nazar boncuğu görmek

Kahve falında kırık nazar boncuğu görmek

Kahve falında kırık nazar boncuğu görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, mutluluğunun da artacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kırık nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Kahve falında kırık nazar boncuğu görmek yenileneceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işaret eder.

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına yorulur.

Kahve falında büyük nazar boncuğu görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yüzünü güldüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir