AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede abdest aldığını görmek

Kahve falında derede abdest aldığını görmek

Kahve falında derede abdest aldığını görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, renk ve eğlence geleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, helal kazanç elde edileceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında derede abdest aldığını gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında derede abdest aldığını görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işarettir.

Kahve falında dereden abdest almak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derede abdest almak saygın ve ünlü biri olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek işlerin günden güne artacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin abdest aldığını görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün abdest aldığını görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının abdest aldığını görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir