AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar yedirmek

Kahve falında nar yedirmek

Kahve falında nar yedirmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, işinin yoluna gireceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında nar yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Kahve falında nar yediğini görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine nar yedirmek ancak yılmayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin nar yediğini görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebege nar yedirmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı nar yediğini görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının nar yediğini görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında nar yedirmek hane içine ay doğacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına nar vermek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir