AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının nar yediğini görmek

Kahve falında başkasının nar yediğini görmek

Kahve falında başkasının nar yediğini görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, onlara değer vereceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının nar yediğini gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar olabilir.

Kahve falında başkasının nar yediğini görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar yediğini görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, daha sık bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebege nar yedirmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı nar yediğini görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar yedirmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, işlerinin hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin nar yediğini görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine nar yedirmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında nar ağacından nar koparmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir