AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebege nar yedirmek

Kahve falında bebege nar yedirmek

Kahve falında bebege nar yedirmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bebege nar yedirmek gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında bebege nar yedirmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebege yemek yedirmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebege sarılmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet eder.

Kahve falında bebe emzirmek dertlerinden arınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebe pudrası görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebe patiği görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebege bakmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında ücüz bebege hamile olmak adını aklamayı başaracağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir