AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin nar yediğini görmek

Kahve falında birinin nar yediğini görmek

Kahve falında birinin nar yediğini görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin nar yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek şeyler yapabilirsiniz.

Kahve falında nar yedirmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında nar yediğini görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebege nar yedirmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı nar yediğini görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin nar yediğini görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının nar yediğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında birine nar yedirmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında nar pişirmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir