AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına nar vermek

Kahve falında başkasına nar vermek

Kahve falında başkasına nar vermek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, müjdeli haberle geleceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına nar vermek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında kabuklu nar görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar çiçeği gömlek görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yeni iş kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında bozuk nar görmek hayırlı terfiler alınacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün nar görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında nar ağacı kesmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta nar görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalet eder.

Kahve falında iri nar görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı nar tanesi görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir