Kahve falında nar yediğini görmek

Kahve falında nar yediğini görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Kahve falında nar yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları duygusal değil mantıklı şekilde ele almak daha verimli sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında birinin nar yediğini görmek sorunlarının günden güne azalacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nar yedirmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında nar yediğini görmek hileye, fesada bulaşacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı nar yediğini görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebege nar yedirmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine nar yedirmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işarettir.

Kahve falında başkasının nar yediğini görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar kesmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir